ინფორმაცია
Best Western Premier აცხადებს ვაკანსიას მზარეულის პოზიციაზე.
სამუშაოს აღწერა:
1.1. იღებს დავალებებს აღმასრულებელი, დემი და სუ შეფებისგან
1.2. ერთვება ყველა ტიპის კულინარიულ აქტივობაში რაც მიმდინარეობს სამზარეულოში
1.3. ეცნობა ახალი კულინარიული დადგენილებების და კერძების მომზადების პრინციპებს
1.4. იცავს სამზარეულოში ჯანმრთელობის და უსაფრთხოების სტანდარტებს
1.5. კოორდინირებულად მუშაობს როგორც უმაღლეს შეფებთან ასევე მზარეულის პირველ და მესამე დამხმარეებთან
1.6. ამზადებს ინგრედიენტებს ნახევარფაბრიკატების მოსამზადებლად(ბოსტნეული, ხორცი და ა.შ.)
1.7. ნახევარფაბრიკატებს ანიჭებს ვარგისიანობის ვადებს.
1.8. იცავს ტექნიკური საშუალებების გამოყენების წესებს
1.9. იცავს მატერიალური ქონების მოხმარების წესებს
1.10. ნახევარფაბრიკატებს, ინგრედიენტებსა და მზა პროდუქციას ახარისხებს და ფუთავს ჰასპის ( HACCP ) სტანდარტების შესაბამისად.
1.11. სამზარეულოს ტექნიკისა და მატერიუალური საშუალებების დაზიანების აღმოჩენის შემთხვევაში ინფორმაციას აწვდის დეპარტამენტის ხელმძღვანელობას
1.12. წარმოებს პროდუქციის ხარისხის კონტროლს
1.13. უზრუნველყოფს ჰასპის ( HACCP ) სტანდარტების შესაბამისად კერძების მომზადებას, იცავს ჰიგიენის ნორმებს და ამოწმებს სამზარეულოს შესაბამის მზადყოფნას.
სამუშაო გრაფიკი: 5/2
სამუშაო გამოცდილება: სასურველია
გელოდებით მეგობრულ და გუნდურ გარემოში
დაინტერესების შემთხვევაში გადააგზავნეთ თქვენი რეზიუმე (CV), ან დარეკეთ ნომერზე: 577 360036
Best Western Premier აცხადებს ვაკანსიას მზარეულის პოზიციაზე.
სამუშაოს აღწერა:
1.1. იღებს დავალებებს აღმასრულებელი, დემი და სუ შეფებისგან
1.2. ერთვება ყველა ტიპის კულინარიულ აქტივობაში რაც მიმდინარეობს სამზარეულოში
1.3. ეცნობა ახალი კულინარიული დადგენილებების და კერძების მომზადების პრინციპებს
1.4. იცავს სამზარეულოში ჯანმრთელობის და უსაფრთხოების სტანდარტებს
1.5. კოორდინირებულად მუშაობს როგორც უმაღლეს შეფებთან ასევე მზარეულის პირველ და მესამე დამხმარეებთან
1.6. ამზადებს ინგრედიენტებს ნახევარფაბრიკატების მოსამზადებლად(ბოსტნეული, ხორცი და ა.შ.)
1.7. ნახევარფაბრიკატებს ანიჭებს ვარგისიანობის ვადებს.
1.8. იცავს ტექნიკური საშუალებების გამოყენების წესებს
1.9. იცავს მატერიალური ქონების მოხმარების წესებს
1.10. ნახევარფაბრიკატებს, ინგრედიენტებსა და მზა პროდუქციას ახარისხებს და ფუთავს ჰასპის ( HACCP ) სტანდარტების შესაბამისად.
1.11. სამზარეულოს ტექნიკისა და მატერიუალური საშუალებების დაზიანების აღმოჩენის შემთხვევაში ინფორმაციას აწვდის დეპარტამენტის ხელმძღვანელობას
1.12. წარმოებს პროდუქციის ხარისხის კონტროლს
1.13. უზრუნველყოფს ჰასპის ( HACCP ) სტანდარტების შესაბამისად კერძების მომზადებას, იცავს ჰიგიენის ნორმებს და ამოწმებს სამზარეულოს შესაბამის მზადყოფნას.
სამუშაო გრაფიკი: 5/2
სამუშაო გამოცდილება: სასურველია
გელოდებით მეგობრულ და გუნდურ გარემოში
დაინტერესების შემთხვევაში გადააგზავნეთ თქვენი რეზიუმე (CV), ან დარეკეთ ნომერზე: 577 360036
სამუშაო გამოცდილება
პიროვნული თვისებები
ანაზღაურება
800₾ – 1000₾
თქვენ მიერ გამოგზავნილი რეზიუმე „პერსონალურ მონაცემთა დაცვის შესახებ“ საქართველოს კანონის შესაბამისად, შესაძლოა შეიცავდეს პერსონალურ მონაცემებს, მათ შორის, განსაკუთრებული კატეგორიის მონაცემებსაც.
თქვენს მიერ გამოგზავნილი რეზიუმე, შესაძლოა, არ იქნეს განხილული მოცემულ ვაკანსიაზე, სავაკანსიო მოთხოვნებიდან გამომდინარე, ან დარეზერვებულ იქნეს სხვა რელევანტურ პოზიციაზე.გამოგზავნილი რეზიუმე ავტომატურად გულისხმობს თანხმობას აღნიშნულ ინფორმაციაზე.
დაინტერესდით ვაკანსიით?
დაინტერესდით ვაკანსიით?
ადგილმდებარეობა
თქვენი ძიების შესაბამისი შედეგი არ არის.
გადატვირთვაიხილეთ აქტიური ვაკანსიები
თქვენი ძიების შესაბამისი შედეგი არ არის.
გადატვირთვაივენთები ბათუმში
თქვენი ძიების შესაბამისი შედეგი არ არის.
გადატვირთვა